Van Bruggen Thee introduceert de Theeschijf

Normal isize  2
Afbeelding: Van Bruggen Koffie & Thee

Deventer, 12 November 2019 /EZPress/ - Na de succesvolle introductie van de Theeplank, komt koffie- en theespecialist Van Bruggen uit Deventer met een nieuwe theepresentatie: DeTheeschijf! Verfijnde theesoorten geserveerd op een robuust beukenhouten schijf. Handgemaakt en speciaal ontwikkeld voor thuis maar ook voor de horecagelegenheden en bedrijven die hun gasten op een onderscheidende manier thee willen serveren.

‘Steeds meer horeca en bedrijven ontdekken de toegevoegde waarde van een uitgebreide theekaart en serveren hun klanten graag speciale theesoorten. Daarnaast is de high tea een moment van de dag die populairder wordt bij de consument. De Thee schijf past uitstekend in dit plaatje omdat je zo gemakkelijk 6 soorten thee kan aanbieden zonder dat het een hele tafel in beslag neemt,’ vertelt Axel van Bruggen, eigenaar Van Bruggen Koffie en Thee.

In 2013 introduceerde hij het nieuwe theeconcept: De Theeplank wat hem tijdens Deventer Marktplein 2013 de titel ‘Startende ondernemer van het Jaar’ opleverde. Diverse modellen zijn inmiddels geïntroduceerd zoals de theedrager, theeroulette, theehanger en het thee van ‘t schap . Variërend van 8 keuzes tot 13 keuzes per presentatie. Nu dus een kleiner broertje met 6 theesoorten om uit te kiezen.

Theeschijf : ideale manier van thee serveren

Het idee is even eenvoudig als efficiënt. Zet de theeschijf op tafel en iedereen, ook de koffiedrinkers gaan kijken en snuffelen aan de thee. Door de ronde vorm kan iedereen op tafel de theeschijf gemakkelijk zien en gebruiken. De theeschijf neemt weinig ruimte in beslag in vergelijking met andere modellen.

Verfijnde theesoorten

De Theedrager is compleet met een verfijnde selectie van zes theesoorten. Er is keuze op de webshop uit ruim 150 verschillende theesoorten. Van Champagne thee tot verwarmende Chai thee. Een compleet overzicht staat op www.vanbruggenthee.nl.

Voor horeca en bedrijven

Met de Theeschijf richt Van Bruggen Thee zich met name op de betere horecagelegenheden als grand-cafés, hotels en restaurants en bedrijven die klantenservice hoog in het vaandel hebben. Axel van Bruggen: ‘Zo serveert Piet Zoomers in Wilp, één van onze klanten, in het Fashion Café hun klanten al thee op de Theeplank. Dit concept van theebeleving sluit uitstekend aan bij hun concept ‘Celebration of Fashion’.’

Introductieactie

Ter introductie word de theeschijf aangeboden van €33,95 voor €25,- (Geldig tot 28-11-2019) Bestellen kan eenvoudig online op http://www.vanbruggenthee.nl.

Adverteren op DeventerActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeventerActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Deventer
06:44

18° C

Zwaarbewolkt

1.91 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief