Zedenincident in Deventer, politie zoekt getuige

4 maanden geleden gepubliceerd

Een zedenincident heeft plaatsgevonden op zondag 10 maart in Deventer aan de Toutenburg. De verdachte is vermoedelijk vanaf de Toutenburg naar de Kannenburg gelopen en is vervolgens afgeslagen naar de Gildenburg. Het is onbekend welke route hij daarna heeft genomen.

Oproep aan getuige

De politie wil graag in contact komen met een specifieke getuige die op het moment van het incident vanuit de Batenburg de Kannenburg inliep. Deze persoon, gekleed in een knielange bruine jas, spijkerbroek en witte sneakers, kan de verdachte zijn tegengekomen op de kruising van Toutenburg en Kannenburg. De verdachte rende op dat moment voorbij de getuige.

Privacy gegarandeerd

Om de privacy van deze getuige te respecteren, is de foto die bij de oproep hoort geblurd. Als je deze persoon bent of herkent, wordt er gevraagd om contact op te nemen. Dit geldt ook voor mogelijke andere getuigen van het incident.

Oproep aan omwonenden

Was je op zondag 10 maart rond 14.30 uur in de omgeving van de Toutenburg en heb je de verdachte mogelijk gezien? Beschik je over informatie over deze zaak of heb je bijvoorbeeld camerabeelden van een deurbelcamera? Dan wordt je verzocht contact op te nemen.

Ook als je slechts een vermoeden hebt, wordt je gevraagd dit door te geven. Alle informatie wordt zorgvuldig onderzocht. Jouw informatie kan net het ontbrekende puzzelstukje in het onderzoek zijn.

Anoniem melden

Wil je liever anoniem blijven? Dan kan je terecht bij het onafhankelijke meldpunt Meld Misdaad Anoniem. Hier kan je zonder het achterlaten van persoonlijke gegevens een melding doen. Je informatie wordt alleen doorgegeven als deze op geen enkele manier naar jou te herleiden is.