Straatroof in Deventer: politie zoekt getuigen

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

In Deventer heeft op dinsdag 2 april een straatroof plaatsgevonden aan de Lange Rij. Twee mannen beroofden een 66-jarige man van zijn tas. De politie is op zoek naar getuigen en eventueel camerabeelden.

Het voorval

Het slachtoffer liep rond 19.00 uur op de Lange Rij toen hij van achteren werd vastgepakt. De twee mannen namen de tas die hij bij zich had mee en gingen ervandoor. De daders zijn na de beroving weggerend in de richting van de Beestenmarkt.

Signalement daders

Het signalement van de daders is als volgt: Beide mannen zijn tussen de 25 en 30 jaar oud met een smal postuur en een lengte tussen de 1.75 en 1.80 meter. De eerste man droeg zwarte kleding op de dag van het delict. De andere man was gekleed in grijze kleding met een capuchon.

Oproep aan getuigen

De politie roept getuigen op om zich te melden. Woon je in de buurt van de Lange Rij of de Beestenmarkt en heb je camerabeelden van dinsdag 2 april waar de twee mannen op staan? Of was je getuige van deze straatroof? Jouw informatie kan belangrijk zijn voor het onderzoek.

Anoniem melden

Mocht je liever anoniem willen blijven, dan kun je ook terecht bij Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt waar je geen gegevens hoeft achter te laten. Jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.