Politie Deventer zoekt getuigen van zedenincident

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

De politie in Deventer is op zoek naar getuigen van een zedenincident dat op zondag 10 maart tussen 14:00 en 15:00 uur heeft plaatsgevonden aan de Toutenburg. Er is een onderzoek gestart en de politie heeft beelden veiliggesteld. Ook is er een buurtonderzoek gehouden.

Specifieke getuige gezocht

De politie wil in het bijzonder graag in contact komen met een persoon die zich rond het tijdstip van het incident in de directe nabijheid van de Toutenburg bevond. Deze persoon droeg een driekwart of lange bruine jas, een spijkerbroek en witte sneakers.

Terughoudendheid met informatie

Vanwege de aard van het delict en het lopende onderzoek is de politie terughoudend met het delen van informatie.

Oproep aan getuigen

De politie roept mensen die zich rond het genoemde tijdstip in de omgeving van de Toutenburg bevonden op om zich te melden als zij iets hebben gezien of als zij over informatie of beelden beschikken die kunnen helpen in het onderzoek. Dit kan bijvoorbeeld gaan om beelden van een deurbelcamera of beveiligingscamera.

Contact opnemen met de politie

Mensen die informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie via de gratis tiplijn op 0800 - 6070. Als mensen liever anoniem willen blijven, kunnen zij hun informatie doorgeven aan Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000.

De politie benadrukt dat ook kleine stukjes informatie of vermoedens van belang kunnen zijn voor het onderzoek. Alle tips worden zorgvuldig onderzocht.