Diefstal van elektrische fietsen in Deventer: politie zoekt getuigen

10 maanden geleden gepubliceerd

In de wijk Colmschate in Deventer zijn twee elektrische fietsen gestolen. Drie mannen worden verdacht van de diefstal die plaatsvond op 21 juni 2023. De politie is op zoek naar getuigen die de mannen kunnen herkennen.

Omschrijving van de diefstal

De drie verdachten liepen een tijdje rond in het winkelcentrum in wisselende samenstellingen op de dag van de diefstal. Ze slaagden erin om twee keer een afgesloten elektrische fiets te openen en mee te nemen.

De gestolen fietsen zijn een grijskleurige Gazelle Ultimate en een Batavus Gazelle Grenoble C8 Hmb. Beide e-bikes zijn grijs van kleur.

Oproep tot getuigen

De politie roept op tot getuigen die meer informatie kunnen geven over de daders of hun verblijfplaats. Ook als iemand de gestolen fietsen ergens heeft gezien, wordt gevraagd dit te melden.

Contact

Mensen die tips hebben kunnen dit doorgeven via een tipformulier. Daarnaast is er een gratis tiplijn op 0800-6070 voor het melden van tips. Voor wie liever anoniem blijft, is er de mogelijkheid om de informatie door te geven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Er is een video beschikbaar van de verdachten. Echter, deze kan niet getoond worden vanwege cookie-instellingen. De video is te bekijken op YouTube.