Eigenaren gezocht voor gevonden sieraden in Deventer

9 maanden geleden gepubliceerd

In Deventer zijn in het huis van twee verdachten een groot aantal sieraden gevonden, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaren van deze sieraden.

Omschrijving van de zaak

De verdachten, een man en een vrouw, zijn aangehouden in verband met een reeks woninginbraken. Ze hebben voornamelijk sieraden gestolen in verschillende plaatsen in Overijssel. De focus lag vooral op ouderen, waarbij er ook in verzorgingstehuizen werd ingebroken. Een deel van de gestolen sieraden is al geretourneerd aan de rechtmatige eigenaren, maar van een ander deel is de eigenaar nog niet bekend.

Oproep aan het publiek

De politie roept mensen op om te kijken of zij hun sieraden herkennen. Als u de sieraden herkent van een familielid, wordt u gevraagd hen op deze zaak te wijzen. Elk sieraad heeft een uniek nummer dat gebruikt kan worden om de sieraden te identificeren.

Anonieme tips

Mensen die informatie hebben over deze zaak, maar liever anoniem willen blijven, kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem.

Video en locatie

Er is een video beschikbaar waarin de sieraden worden getoond. Daarnaast is er een kaart beschikbaar met de locaties waar de inbraken hebben plaatsgevonden.

De politie hoopt met deze informatie de rechtmatige eigenaren van de sieraden te vinden en de zaak verder te kunnen oplossen.