Winkeldiefstal in Deventer: Twee vrouwen stelen parfums ter waarde van duizend euro

5 maanden geleden gepubliceerd

In de Lange Bisschopstraat in Deventer hebben twee vrouwen uit een parfumerie acht parfums gestolen. De totale waarde van de gestolen goederen bedraagt ruim duizend euro. Daarnaast worden de vrouwen in verband gebracht met diefstallen uit dezelfde winkelketen in Doetinchem en Zutphen.

De diefstal

De vrouwen droegen tijdens de diefstal lange, wijde jassen. Ze liepen door de hele winkel en testten verschillende geurtjes. Wanneer niemand keek, lieten ze een doosje parfum in een binnenzak glijden. Dit gebeurde acht keer. Vervolgens verlieten ze de winkel zonder te betalen.

Oproep tot herkenning

Er wordt een beroep gedaan op het publiek om te helpen de vrouwen te identificeren. Als iemand de vrouwen herkent, wordt hen gevraagd dit te melden.

Anoniem melden

Personen die willen helpen, maar liever anoniem blijven, kunnen hun informatie doorgeven aan Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt dat niet bij de politie hoort. Het achterlaten van gegevens is niet nodig en informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar de tipgever te herleiden valt.